Als netwerkorganisatie beschikt KLOUK Media over alle disciplines die nodig zijn voor het succesvol ontwerpen, bouwen en publiceren van online publicaties en communicatiemiddelen.

 

Virtueel reisdoel

Op een goede website maakt jouw bezoeker virtueel een reis naar het einddoel dat jij hebt bepaald. Websites verschillen echter in doel en functie. Geen website is hetzelfde. Wij maken daarom voor jou een website op maat, die past bij jouw strategie en waarmee je aansluit bij je doelgroep. Pas dan werkt een website voor jou!

Een doelgerichte website vraagt om een planmatige aanpak. We maken eerst een communicatieplan. Als dat naar jouw tevredenheid is, gaan we jouw site bouwen.

Huisstijl

Bij het ontwerp van jouw website nemen we jouw huisstijl als uitgangspunt. Nog geen huisstijl? Geen probleem, want ook dat verzorgen wij.

Verder kun je bij ons terecht voor al je andere grafische producten, van flyers en visitekaartjes tot advertentieopmaak en magazines.

Wij realiseren websites voor iedereen, voor bedrijven, verenigingen, stichtingen en personen.

MEER WETEN?

Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : 06 – 12401557

      Jouw huidige website aanpassen?

      Ook kun je bij ons terecht om je huidige website te laten aanpassen, veranderen of opfrissen. Misschien wil je dat wij eens naar je website kijken. Stuur dan ons een bericht en geef aan: a) om welk domein het gaat, en b) wat je graag anders wil hebben. Dan kijken wij er gauw naar en nemen dan snel contact met je op.