In het gedrang om de aandacht en gunsten van je doelgroep, is sterke online content belangrijker dan ooit tevoren. Vindbaarheid in zoekmachines (SEO), leesbaarheid en conversiegericht teksten zijn doorslaggevend voor online succes.

 

 

CONVERSIE

Het succes van een website of marketing-campagne wordt al gauw afgemeten naar het aantal bezoekers of het bereik van jouw campagne. Het wordt echter pas interessant als de mensen die je bereikt ook tot actie overgaan. Je wilt tenslotte contact maken en zaken doen. Het is daarom zaak je online presentatie in te richten op conversie, waarbij ze gaan handelen volgens de doelen die jij stelt.

 

SEO

Je wilt dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. KLOUK Media kan je website bij het ontwerp inrichten voor het best haalbare zoekresultaat. We kunnen natuurlijk ook kijken naar de mogelijkheden van je huidige website voor een betere SEO (search engine optimization).

 

 

 

Goede content voor het gewenste contact

Natuurlijk moet een website er mooi uit zien en snel en foutloos werken. Maar zowel bij SEO als conversie draait het vooral ook om goede content. Goede content sluit naadloos aan bij uw onderneming en slaat tegelijkertijd een brug naar jouw doelgroep, waarbij het doel van de website per geval sterk kan verschillen. Denk aan bijvoorbeeld klantondersteuning, informatieverstrekking of image building. En voor de ene onderneming is een website onderdeel van een crossmediale marketingstrategie, terwijl andere zich in hun marketingcommunicatie volledig richten op het internet.

Wat jouw bedoelingen ook zijn, KLOUK Media helpt je met de juiste tekstinhoud. We kunnen jouw teksten professioneel redigeren maar ook nieuw schrijven. Samen bepalen we de aanpak en inhoud en letten daarbij vooral op:

  • Het karakter van jouw organisatie / onderneming
  • Het onderwerp
  • Jouw doelgroep(en)
  • Jouw intenties

 

MEER WETEN?

Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook : 06 – 12401557